JULIA'S AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

2 nov 2023 om 21:36 Paid extra for basilicum, they did not add it ! The past was good though.
24 sep 2023 om 23:02 Hele vriendelijke bezorger
25 aug 2023 om 23:18 De bezorgerste was precies op tijd,en bijzonder aardig!
24 aug 2023 om 13:18 Was delicious and fresh. The delivery time was on time and neat
27 jul 2023 om 19:35 Om 14:19 een broodje bestelt. Zou met 40 minuten bezorgd worden. Klok bleef staan op 35 minuten uiteindelijk geprobeerd bestelling te annuleren restaurant niet bereikbaar. Uiteindelijk om 16:25 stond een bezorger voor de deur. Nooit meer
27 jun 2023 om 4:47 Was wel lekker en goed warm. Pasta mag wel iets langer doorgekookt worden. (Penne).
16 jun 2023 om 19:42 Ik had om half 3 besteld zodat het om 5 uur bezorgd kon worden en was optijd
8 jun 2023 om 14:09 Goed voor de lunch Kwaliteit en kwantiteit in orde.
26 mei 2023 om 17:16 Jammer dat het drinken warm was
25 mei 2023 om 10:14 Eten was echt smerig. Ik had een pasta pesto maar was niet te vreten. En ik had aangegeven om t om 18.10 op te halen en toen kwam ik aan moesten ze het nog gaan maken. Ging ook weer lekker van me pauze af van me werk. Bedankt
15 mei 2023 om 14:02 Tracker was even de kluts kwijt. Alles toch goed terecht gekomen. Lunch => Diner. Vriendelijke bezorger.
29 apr 2023 om 6:29 Pasta was erg droog en bijna geen smaak. Erg jammer.