JULIA'S AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

10 mrt 2023 om 11:36 Moest 2 uur wachten op mn eten, pasta was al koud, had extra kaas besteld maar er was geen kaas. Nooit meer dus
23 jan 2023 om 23:32 Ik bestelde pasta carbonara. Dit wordt bereid met pancetta. Naar mijn mening veel te weinig. Ik moest echt zoeken tussen de penne en vond een paar kruimels. De smaak was ook aardig flauw. De portie was wel genoeg (mezzi).
23 sep 2022 om 15:11 alweer niet geleverd wat ik besteld had erg triest veelte laat met bezorgen echt ik denk dat dit de laste keer is !
21 sep 2022 om 21:58 Onwijs vervelend dat ze het verkeerde geleverd hebben en ze niet bereikbaar waren onwijs teleurgesteld
11 sep 2022 om 19:59 35 minuten te laat
5 aug 2022 om 23:10 Super lekker en goed warm nog, helaas waren ze bestelde topping pijnboompitten vergeten .
29 jul 2022 om 4:48 Niet best, pasta smakeloos en slecht gevuld.
21 jul 2022 om 22:51 Het was heerlijk! Dankjulliewel :-)
16 jul 2022 om 20:59 Te veel peper, geen kaas niks
20 jun 2022 om 19:59 Moesten ontzettend lang wachten. Track en trace was niet beschikbaar, en julia’s zelf was niet beschikbaar.
18 jun 2022 om 8:26 Eten was lekker en goed warm! Maar het duurde ruim een uur voordat het op tafel stond ipv na de beloofde 28 minuten…
2 jun 2022 om 19:21 Ik ben echt gek op julia's maar die in amerstoort stelt me steeds weer teleur. Er zit geen smaak aan en ik bestel voor 4 euro extra een grote bak en dan krijg ik hem voor de helft gevuld met rucola. Dit is echt de enige julias waar ik dit bij heb.