JULIA'S AMERSFOORT

JULIA'S AMERSFOORT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 19:59 Moesten ontzettend lang wachten. Track en trace was niet beschikbaar, en julia’s zelf was niet beschikbaar.
18 jun 2022 om 8:26 Eten was lekker en goed warm! Maar het duurde ruim een uur voordat het op tafel stond ipv na de beloofde 28 minuten…
2 jun 2022 om 19:21 Ik ben echt gek op julia's maar die in amerstoort stelt me steeds weer teleur. Er zit geen smaak aan en ik bestel voor 4 euro extra een grote bak en dan krijg ik hem voor de helft gevuld met rucola. Dit is echt de enige julias waar ik dit bij heb.
3 mei 2022 om 19:57 Eten was goed warm, mooie portie maar maar verder smaakloos helaas.
26 apr 2022 om 7:03 Als vanouds met zorg en kwaliteit, heel erg lekker weer gegeten !.
5 feb 2022 om 14:13 lekkere pasta! een van de bestelde pasta's had kaas erover heen, terwijl gevraagd was dat niet te doen. Na melding werd er een gratis pasta in het vooruitzicht gesteld, prima!
18 nov 2021 om 22:02 prima pasta, duurde alleen lang
8 nov 2021 om 19:56 Heerllijk hoor. Precies op tijd. En grote porties. Top!!
3 nov 2021 om 20:37 Om 17.00 uur besteld, om 18.30 uur te bezorgen, dat werd 18.50 uur (zonder excuses); de pasta was lauw en kaas al gestold.. Ik vond het niet echt een goede eerste indruk.. Porties (S-M) voldoende
18 okt 2021 om 6:51 Voor de zoveelste keer met kaas gekregen terwijl ik zonder kaas besteld heb. Julia’s is niet telefonisch bereikbaar dus moet ik alsnog de deur uit terwijl ik extra betaal voor de bezorging. Voor mij de laatste keer om bij hun te bestellen!
4 okt 2021 om 13:36 Was erg lekker!
4 okt 2021 om 11:12 Eten was vlakjes. Het was vers, maar laag in smaak. Ook weinig saus/gehakt. Porties aan de kleine kant ondanks grootste optie. Bezorging was prima, eten was niet super heet meer.