JULIA'S AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Julia's Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 15:11 alweer niet geleverd wat ik besteld had erg triest veelte laat met bezorgen echt ik denk dat dit de laste keer is !
21 sep 2022 om 21:58 Onwijs vervelend dat ze het verkeerde geleverd hebben en ze niet bereikbaar waren onwijs teleurgesteld
11 sep 2022 om 19:59 35 minuten te laat
5 aug 2022 om 23:10 Super lekker en goed warm nog, helaas waren ze bestelde topping pijnboompitten vergeten .
29 jul 2022 om 4:48 Niet best, pasta smakeloos en slecht gevuld.
21 jul 2022 om 22:51 Het was heerlijk! Dankjulliewel :-)
16 jul 2022 om 20:59 Te veel peper, geen kaas niks
20 jun 2022 om 19:59 Moesten ontzettend lang wachten. Track en trace was niet beschikbaar, en julia’s zelf was niet beschikbaar.
18 jun 2022 om 8:26 Eten was lekker en goed warm! Maar het duurde ruim een uur voordat het op tafel stond ipv na de beloofde 28 minuten…
2 jun 2022 om 19:21 Ik ben echt gek op julia's maar die in amerstoort stelt me steeds weer teleur. Er zit geen smaak aan en ik bestel voor 4 euro extra een grote bak en dan krijg ik hem voor de helft gevuld met rucola. Dit is echt de enige julias waar ik dit bij heb.
3 mei 2022 om 19:57 Eten was goed warm, mooie portie maar maar verder smaakloos helaas.
26 apr 2022 om 7:03 Als vanouds met zorg en kwaliteit, heel erg lekker weer gegeten !.